Samtale /Behandling

Samtale

Trenger du noen å snakke med? Føler du på en tomhet du ikke helt kan sette ord på? Lengter du etter noe mer i livet? Er du sliten og lei, og drømmer om en ny vei? Har du mange begrensede tanker om deg selv? 

Jeg tilbyr veiledende samtaler, hvor jeg hjelper deg til selv å finne frem til svarene som ligger i ditt hjert. Jeg kan hjelpe deg og se hvor du begrenser deg selv, og hvordan du kan tenke og handle annerledes. Jeg hjelper deg med å finne din indre skatt. 

Vi har alle et stort ubrukt potensiale som bor i oss. Vi er alle født med egenskaper og kvaliteter som er helt unike for den enkelte. Men ofte lever vi livet ut i fra omverdens forventninger og fra gamle mønster. Ved å leve livet uten å lytte til vårt hjertet, kan vi fort bli slitne og føle at livet er et ork. Og vi må bruke mye energi på å holde hodet over vannet. Hvis du derimot våger å følge ditt hjerte og ta valg ut i fra det, blir ikke livet uten utfordinger, men du vil oppnå en indre tilfredshet. En tilfredshet som er umulig å få kontakt med hvis du lever livet ut i fra gamle mønster og forventninger. 

Samtalen foregår via telefon med kamera (Facebook) Eller om du ønsker det, må du gjerne komme til Songesand. 

1time – kr 500,- som du kan vippse. 

 

Massasje

Vi kan tilby aromaterapi og avspenningsmassasje. Aromaterapi er litt mer «knaing», mens avspenningsmassasje er en veldig lett form for berøringsmassasje.

Healing

I løpet av livet opplever de fleste at livet kan gå litt i «stå», noe som kar føre til at vi føler oss slitne og tappet for energi. Hvis vi blir værende lenge i den tilstanden, kan det være vanskelig for kroppen og selv komme i balanse igjen. Da kan healing være en fin måte å gi kroppen en «kickstart» på veien tilbake til god helse.

Healing handler egentlig ikke om å gi behandling, men heller en slags «puffstart» for å få i gang kroppens egne helbredelsesmekanismer.

Vi oppfordrer alle som kommer til oss og fortsette med medisinsk behandling og følge legens råd. Vi ser på dette som et tillegg til tradisjonell behandling.

Massasje

Pris massasje og healing

Pris 30 minutter massasje: kr 400,-

Pris 60 minutter massasje: kr 750,-

 

Legg inn en kommentar