fbpx

Hjertesamtale

Online samtaler via Skype/ Messenger 

Trenger du noen å snakke med? Føler du på en tomhet du ikke helt kan sette ord på? Lengter du etter noe mer i livet? Er du sliten og lei, og drømmer om en ny vei? Har du mange begrensede tanker om deg selv? Er du bevisst hva som foregår i din underbevissthet? 

Jeg tilbyr veiledende samtaler, hvor jeg hjelper deg til selv å finne frem til svarene som ligger i ditt hjerte. Jeg kan hjelpe deg og se hvor du begrenser deg selv, og hvordan du kan tenke og handle annerledes. Jeg kan hjelpe deg på veien mot å finne din indre skatt og glød i livet.  

Vi har alle et stort ubrukt potensiale som bor i oss.  Vi er alle født med egenskaper og kvaliteter som er helt unike for den enkelte. Men ofte lever vi livet ut i fra omverdens forventninger og fra gamle mønster. Ved å leve livet uten å lytte til vårt hjertet, kan vi fort bli slitne og føle at livet er et ork. Og vi må bruke mye energi på å holde hodet over vannet. Hvis du derimot våger å følge ditt hjerte og ta valg ut i fra det, blir ikke livet uten utfordringer, men du vil oppnå en større indre tilfredshet. En tilfredshet som er umulig å få kontakt med hvis du lever livet ut i fra gamle mønstre og ytre forventninger. 

PRIS: «hjertepris»

Jeg ser på med bekymring hvordan samfunnet utvikler seg. Stadig flere ikke har råd til hjelp når de trenger det. Hvis livet blir vanskelig og du trenger noen å prate med, tar det evigheter å få hjelp gjennom det offentlige. (om du i det hele tatt får det)  Og i det private markedet, er ofte prisene skyhøye. Det fører til at mange blir stående utenfor. Det ønsker jeg å gjøre noe med, ved å tilby et alternativ som ikke er avhengig av størrelsen på lommeboka. 

Jeg har mange ganger tenkt at prissystemet vi har er rart og urettferdig. Hvorfor skal en mangemillionær betale like mye som en uføretrygdet for varer og tjenester? Jeg ønsker derfor å gjøre mitt, for at flere skal få muligheten til å få hjelp når livet butter i mot. Jeg innfører herved begrepet «hjerte pris». Det betyr at selv om jeg tar kr 750,- pr time, finnes det rom for andre priser også. Hvis du er i en livssituasjon som gjør at du har lite penger, kan du likevel få hjelp, til en pris du kan håndtere. Dette finner vi ut av sammen.

Hvem passer mine samtaler for? Dette er noe for deg som ønsker å ta ansvar for eget liv. Og har tro på at vi selv i stor grad er skapere av vårt eget liv. Dette er noe for deg som er villig til å gjøre de endringene som trengs for å få det bedre i livet. Og for deg som har lyst å gå innover og bli bedre kjent med deg selv.

Ønsker du en samtale med meg, kan du bruke kontaktskjemaet under eller sende sms på tlf 98 05 27 28. Så finner vi en time sammen. Tips gjerne dine bekjente om dette tilbudet. 

  

  

Legg inn en kommentar