Behandling

«Det er seriøst den sterkeste healingen jeg har fått» sa en fornøyd kunde etter å ha tatt krystallys.

Som behandlingsmetoder kan vi tilby massasje, healaing og krystallys.

Massasje

Vi kan tilby aromaterapi og avspenningsmassasje. Aromaterapi er litt mer «knaing», mens avspenningsmassasje er en veldig lett form for berøringsmassasje.

Healing

I løpet av livet opplever de fleste at livet kan gå litt i «stå», noe som kar føre til at vi føler oss slitne og tappet for energi. Hvis vi blir værende lenge i den tilstanden, kan det være vanskelig for kroppen og selv komme i balanse igjen. Da kan healing være en fin måte å gi kroppen en «kickstart» på veien tilbake til god helse.

Healing handler egentlig ikke om å gi behandling, men heller en slags «puffstart» for å få i gang kroppens egne helbredelsesmekanismer.

Vi oppfordrer alle som kommer til oss og fortsette med medisinsk behandling og følge legens råd. Vi ser på dette som et tillegg til tradisjonell behandling.

Pris massasje og healing

Pris 30 minutter massasje: kr 400,-

Pris 60 minutter massasje: kr 750,-

Krystallys

Hver kvartskrystall står på linje over hver av kroppens syv energisentre, også kalt chakraer. Farget lys, som matcher chakrafargene, stråler ut lys og energi gjennom krystallene til de respektive chakraene. De renser, balanserer og justerer chakraene. Krystallene er plassert cirka 12 tommer over personen som ligger fullt påkledd på en terapibenk. Personen hviler med ansiktet opp og øynene tildekket mens han/hun bader i energi. Dempet musikk blir spilt under behandlingen.

Krystallys-behandlingen fremmer ditt fysiske velvære fordi den:

  • Åpner og renser chakra-sentrene for blokkeringer.
  • Gir energi og velvære
  • Gjenoppretter, sentrerer og korrigerer rotasjonen i hvert chakra.

Det å bruke lys som behandling er ikke så veldig uvanlig, det blir til og med brukt av helsevesenet, f.eks ved depresjon.

Kr 250,- (30min) Kr 500,- (60min)

Samtale

Jeg har tilgang til et rom på Ganddal, hvor jeg tar imot mennesker som ønsker samtaler med meg. 

Kr 600,- pr time.

Vi tilbyr også retreater, som du kan lese mer om.  

Legg inn en kommentar