Bokprosjekt

Jeg har skrevet min første bok. Det er en roman, en selvutviklingsroman.  Og det er med skrekkblandet fryd jeg ser at den nå er tilgjengelig for alle. Jeg har i månedsvis sittet alene og jobbet med boka. Og følt at den bare var «min».  Men nå er den ikke bare min lenger. Og det føles både godt og skummelt.

Boka handler ikke om mitt liv, men deler av hovedpersonens opplevelser, har jeg også erfart. Og mye av hennes tanker og følelser, er inspirert fra eget liv.

Jeg ønsker å formidle noe med denne boka, i tillegg til å underholde. Jeg ønsker å gi håp til mennesker som har hatt en vanskelig barndom. Håp om at livet snur en dag. Og at alle mennesker har en personlig makt –  makt til å gjøre gode endringer i sitt eget liv.

Ellers ønsker jeg å gjøre mennesker bevisste rundt hva mobbing og lav selvfølelse kan gjøre med et menneske, og hvilke dype spor det kan sette. Videre ønsker jeg å sette fokus på det med fordommer og dømming. Ofte dømmer vi mennesker og deres handlinger raskt. Men vi vet ofte ikke hva de vi møter på vår vei har opplevd, som gjerne gjør at de tar andre valg enn vi selv ville tatt.

Dersom du har lyst å kjøpe boka, kan du kontakte meg. Jeg leverer i Egersund og Sandnes. Eller du kan bestille direkte på nettet ved å bruke linken under.

PRIS: 249,-

https://www.haugenbok.no/Skjoennlitteratur/Romaner/Skatten/I9788230019504?fbclid=IwAR3aeUJdO5pVEg5lHhb5L0qz8WOtfpPis-sKBo-Cr7xhxzh8TdB8AXAB0bs