fbpx

Bokprosjekt

En barndom preget av mobbing, frykt og lav selvfølelse satte spor i meg. Spor som ble med meg videre inn i voksenlivet. Etter år med fysiske og psykiske utfordringer, skjønte jeg endelig hvor jeg skulle begynne. Jeg forstod at jeg  måtte starte med å bygge opp min selvfølelse. Der begynte min reise tilbake til meg selv. Da jeg begynte å bli kjent med min indre styrke og fant min plass her i livet, ble jeg fylt av et behov for å gi noe tilbake.

Så en dag jeg var ute på tur i naturen, falt en idè ned i hodet på meg – Jeg skulle skrive ei bok. Jeg ville dele av mine erfaringer, for å hjelpe andre. Jeg gikk rett hjem og begynte å skrive. Et år senere, var min første bok «Skatten» blitt en realitet.

Tilbakemeldingene var så fine, at jeg fikk lyst å skrive mer. Jeg gikk dermed å i gang med å skrive på bok nr.2, «Brutte lenker». Inspirasjonen til den boka hentet jeg hos ei venninne som har opplevd overgrep i barndommen.

Da boka kom ut året etter, fikk jeg mange sterke tilbakemeldinger. Så «skrivekløen» fortsatte. Det førte til at bok nr.3, «Når veier møtes», så dagens lys. Inspirasjonene til den boka har jeg hentet fra parforholdet til meg og min mann.

Dette var kort fortalt om mitt bokprosjekt.

Du kan lese mer om den enkelte bok på hver sin side – Hvor du også kan bestille bøkene.