Høst Retreat

18. -20.okt 2019
Kom og opplev den spektakulære Lysefjorden. Tilbring ei helg på et retreat med varierende innhold. (Det er mulig å forlenge oppholdet)
Her veksles det mellom alenetid og sosialt samvær med de andre i gruppen.
Finn roen i naturen og pust inn den friske luften.

Her får du oppleve alenetid, spektakulær natur, guidede og stille vandringer i naturen, meditasjoner, foredrag innen personlig vekst og sosialt samvær med likesinnede. I den vakre naturen kan du trekke deg tilbake og virkelig lade batteriene – oppleve stillheten og roen. Ro og stillhet er den beste medisin på slitne kropper og hoder. Ro og stillhet gir også en annen fordel. Det er først når det er rolig inni deg  og utenfor, at du kan høre sin sjel snakke til deg.

Du kan være med på guidede meditasjoner og foredrag innen personlig vekst, om du ønsker. Lørdagskveld tenner vi opp bål i gapahuken. Men du bestemmer selv hvor sosial du vil være.

«Når tankene stilner, kan man høre sjelen snakke»

 Her er noe av det du får oppleve:

 • Meditasjoner/Indre reiser, alene og/eller i gruppe. Hvis været tillater det, sitter vi gjerne ute. Og du får brukt alle dine sanser til å komme nærmere naturen.
 •  Bålkos om kvelden.
 • Små vandreturer i området, hvor stillheten råder og du får vandre barbeint på fjellet – med fantastisk utsikt over Lysefjorden og fjellene rundt.
 • Foredrag om personlig vekst med bevisstgjørings-oppgaver;
  • Hjertekontakt – din sanne vei.
  • Hva er din medfødte personlighet og hva er tillært gjennom sosialiseringen.
  • Hvilke personlige oppfatninger har du om deg selv, og hvor kommer de fra.
  • Hvordan overkomme/håndtere frykten når den prøver å stoppe deg fra å følge dine drømmer.
  • Hvordan kan du få mer personlig kraft ved å bytte ut ord du bruker og måten du tenker på.

Foruten ro og stillhet, er fokuset på denne retreaten  indre arbeid. Det å trekke seg tilbake i stillhet gjør at du lettere får kontakt med det som bor i ditt hjerte og ditt sanne jeg.  Naturen i området er fantastiske rammer rundt denne prosessen!

Måltidene inntas vekselvis alene og som gruppe.Vi spiser gjerne ute, hvis været tillater det. All mat er inkludert i prisen.

Det er også mulig å kjøpe massasje og healing av Ellen og Svend Kjetil mens du er på retreaten. Dette avtales på retreaten.

Oppmøte kl 18.00 på fredagen. Avreise kl 15.00 på søndagen. Tidene er satt opp slik at du kan ta hurtigbåten fra/til Lauvik – Songesand.

Ønsker du mer info eller ønsker du å melde deg på, kan du kontakte oss ved å bruke kontaktskjemaet nederst på siden.

PRIS :  Kr 3 100,- hvis du ønsker enerom. –  kr 2 700,- på dobbeltrom. (kr 1000,- betales i depositum ved påmelding)