fbpx

Brutte lenker

Pris: kr 249,- + porto (kr 70,-) Kjøp her

«Brutte lenker» er min 2. bok. Det er en roman om hvordan livet setter spor og hvordan bruke det til personlig vekst. Alle opplever vi mindre eller større traumer i løpet av livet, som er med og former oss. Noen opplever så store traumer, at det er med og styrer resten av livet.  Uten bevissthet og indre arbeid,  blir de gjerne lenket til fortiden for alltid. Men det trenger ikke være slik. (jeg bruker ordet traume som et samlende begrep om hendelser som har vært så vonde at de har satt dype spor fysisk og/eller psykisk.)

Jeg ønsker med denne boka å vise at uansett hva du har opplevd, kan du ved hjelp av din personlige kraft (gjerne sammen med hjelp utenfra) bryte lenkene til fortiden og bli fri – Fri til å leve det livet du innerst inne ønsker å leve, ved å ta bevisste valg, i stedet for å la det ubevisste styre ditt liv.

Det er ei sterk, nær og trist bok, men også ei hjertevarm bok. Litt slik livet er; godt og vondt.

Baksiden av boka: «Marit sin barndom preges av omsorgssvikt, misbruk og frykt. Men også små øyeblikk av barnlig glede og drømmer for fremtiden.  Følelsen av å være verdiløs, lengselen etter å føle seg verdifull og skammen følger henne inn i voksenlivet. Og påvirker hennes valg. Valg som ikke alltid er bra for henne. En traumatisk opplevelse, som holder på å koste henne livet, får henne til å endelig se klart. Nå vet hun hva hun  må gjøre for å bryte lenkene til fortiden. Slik at hun kan fylles med egenverd, selvomsorg og styrke.» 

Sitater fra lesere:

«Denne boka klarte jeg ikke legge fra meg. En sterk og hjerteskjærende historie som setter sine spor.»  Lene

«Tårene rant mens jeg leste.»   Anita 

«For ei fantastisk bok. Å lese denne boka har spart meg for «tusenvis» av timer hos psykolog.»   Ingvild