fbpx

Skatten

Pris: kr 249,- + porto (kr 70,-) Kjøp her

Min første bok heter «Skatten.»  Det er en roman. Den følger livet til ei annen jente/dame.  Inspirasjonen til denne boka har jeg hentet fra mitt eget liv.  Boka handler ikke om mitt liv, men deler av det  hovedpersonen i boka opplever, har også jeg opplevd. Og mange av hennes tanker og følelser, er inspirert fra mitt liv.

Jeg vet hvordan det er å vokse opp med mobbing, frykt  og lav selvfølelse. Og hvordan lav selvfølelse kan følge deg resten av livet og påvirke dine valg. Men jeg vet også hvordan du kan komme ut av dine destruktive mønstre, ved å bruke din personlige kraft til og gjøre endringer.  Og ikke minst at det er mulig å omgjøre ditt største traume til din største skatt, hvis du bare våger.

Ellers ønsker jeg å gjøre mennesker bevisste på hva mobbing og lav selvfølelse kan gjøre med et menneske, og hvilke dype spor det kan sette. Videre ønsker jeg å sette fokus på det med fordommer og dømming. Ofte dømmer vi mennesker og deres handlinger raskt. Men vi vet ofte ikke hva de vi møter på vår vei har opplevd, som gjerne gjør at de tar andre valg enn vi selv ville tatt.

Dette er en trist, varm, nær og litt morsom bok om livet og hvordan det påvirkes av våre erfaringer og menneskene vi møter på vår vei.

Baksiden av boka: «Elin sin barndom preges av ensomhet, og redselen for «gjengen». Men også små øyeblikk med glede og forventninger til livet. Når hun vandrer inn i ungdomsårene og voksenlivet, følges hun av den lave selvfølelsen. Og den påvirker hennes valg. Valg som ikke alltid er bra for henne. Etter hvert som årene går, oppdager Elin mer og mer at det er hun selv som sitter med makten – makten til å gjøre gode endringer for seg selv. Da Elin fyller 50år, våger hun endelig å leve ut drømmen sin. Drømmen som har ligget godt gjemt i skattekista i mange år. Først nå våger hun å ta frem sin gjemte skatt og la den skinne- slik den alltid har ment å skinne.»

Sitater fra lesere:

«En bok som handler om at livet byr på mange utfordringer. Som og får en til å reflektere over sitt eget liv. Bør leses.»  Ann Helene

«Denne boka berørte meg skikkelig. Jeg både lo og gråt mens jeg leste. Den vekket meg, og fikk meg til å reflektere over eget liv.»  Hilde

«Fineste boka jeg har lest på lenge og kan varmt anbefale den til alle.»  Solfrid