fbpx

Veibeskrivelse

Fra Stavanger
Kjør gjennom Ryfast tunellen til Tau. Deretter kjør mot Årdal/Sand på R-13. Etter at du har kjørt gjennom den lange tunellen (4,8km) kjører du 7km til du ser skiltet Songesand. Ta av ved skiltet Songesand og følg skilting. Følg veien til du kommer til det blå skiltet med Songesand, da har du ca 2km igjen før du er hos oss. Huset ligger på venstre side, og er rødt og hvit. (mange tror de har kjørt feil når de kjører over heia, for terrenget ligner på Hardangervidda, men du er på rett vei)

Fra Sandnes
Ta fergen  fra Lauvik til Oanes, kjør til Tau og deretter mot Årdal/Sand. Du skal følge R-13. Etter at du har kjørt gjennom den lange tunellen (4,8km) kjør så 7km til, så ser du skiltet Songesand. Følg skilting. Når du kommer til det blå skiltet med Songesand,  har du ca 2km igjen før du er hos oss. Huset ligger på venstre side, og er rødt og hvit.  (mange tror de har kjørt feil når de kjører over heia, for terrenget ligner på Hardangervidda, men du er på rett vei)

Fra Hjelmeland
Kjør mot Årdal. Rett etter Årdal tar du av ved skiltet Songesand. Følg veien til du kommer til det blå skiltet med Songesand, da har du ca 2km igjen før du er hos oss. Huset ligger på venstre side, og er rødt og hvit.

Fra Sørlandet

Kjør E-39 til du nesten er ved Ålgård (før Sandnes) Ta av til høyre mot Oltedal. Følg så skilting mot Høle/Lauvik. Parker bilen på Lauvik ferjekai hvis du skal ta hurtigbåten. Hvis du skal kjøre helt inn, følg beskrivelsen fra Sandnes.

DSC01073
Hurtigbåten som går i fjorden.

Hurtigbåten fra Lauvik til Songesand
Mandag til torsdag: kl 13.55
Fredag og søndag: kl 13.55 og kl 16.45
Ca 35 minutter overfart. Du kan gjerne bli hentet på kaia etter nærmere avtale.

Hurtigbåten fra Songesand til Lauvik
Mandag til torsdag: kl 15.55
Fredag og søndag: kl 15.55 og kl 18.15
Ca 35 minutter overfart. Du kan gjerne bli fraktet til kaia etter nærmere avtale.

Turistfergen fra Forsand til Songesand
Fra ca 1. juni til 15. september går denne båten hver dag.