fbpx

Bærekraftig kjærlighet – Når veier møtes

Har du utfordring med å få partneren din med i tradisjonell parterapi? Da kan kanskje dette være noe for dere. For her forventes det ikke at du åpner deg og deler i plenum, bare lytter.
Bli med til vakre Lysefjorden for å oppleve en inspirerende og lærerik dag sammen med partneren din. (påmelding nederst på siden)
lørdag 15.juni kl 11 – 16.       
Visste du at da du ble sammen med partneren din, ble du også på en måte sammen med barnet i partneren din, og mønstrene fra barndommen? Vi kommer alle inn i et parforhold med en historie. Når våre veier møtes, skapes et kart av forbindelser. Ikke alle slike forbindelser eller historier er enkle, og ofte kan de skape nye vanskelige erfaringer og mønstre, preget av konflikter, misforståelser og krenkelser.
Men når vi forstår hverandres emosjonelle bagasje, vår atferd og sårbarhet, kan det skape nærhet og ikke konflikt.
 I vår tid har ordet «bærekraft» gjort sitt inntog på de fleste felt. Vi trenger å leve mer i pakt med naturen, og vi trenger å få bedre balanse mellom hva vi gir og hva vi mottar. Dette er også i aller høyeste grad nødvendig i relasjoner. En relasjon som stadig tappes for krefter, og som må gi mer enn den fylles på, vil i lengden gå tom og ende i brudd.
Vi ønsker deg derfor velkommen til en dag med påfyll, inspirasjon og kunnskap i flotte omgivelser. Gi forholdet ny næring og bedre balanse ved å delta på denne dagen.
* Oppgaver og refleksjonsspørsmål.
* Mini-foredrag om hva som skjedde da den flinke piken og den sinte syndebukken bestemte seg for å skape en felles fremtid.
* Nyttig verktøy dere kan ta med hjem og bruke i hverdagen.
* Lunsj, som kan inntas ute i naturen om ønskelig.
* Det forventes ikke deling i plenum.
Kr 1990,- pr par, inkl lunsj.
For de som ønsker det, er det mulig å få enda mer ut av helgen ved å leie et rom på campen eller ta med telt. (forhåndsbestilles)
Det finnes utallige flotte turstier i området.

Innholdet presenteres av parterapeut Anders Solfjeld Gjerdseth og Livsveileder Ellen M Fredheim.

Fyll inn skjema for påmelding.