fbpx

Minikurs hjemme i stua.

Lever du i pakt med ditt sanne jeg?

Har du og jentegjengen lyst å komme sammen for noe annet enn tupperwarer, vaskefiller og sminke? Har du/dere lyst til å møtes i en litt annen setting, hvor dere får pirret nysgjerrigheten til å bli bedre kjent med hva som bor i deres hjerter?

  • Våger du å tro at du er noe?
  • Har du drømmer du ikke våger å realisere?
  • Vet du ikke helt hva du drømmer om?
  • Lengter du etter noe du ikke helt kan sette ord på?
  • Har du mange begrensende og negative tanker om deg selv og livet ditt?
  • Føler du deg fanget i eget liv?
  • Tenker du at det må være noe mer?

Bli bedre kjent med ditt hjerte, hvor dine drømmer bor. Mange mennesker lever livet ut i fra hva som forventes av dem, eller de tror forventes av dem. Noen er fornøyde med det, andre ikke. Noen ønsker å gjøre endringer i livet, men vet ikke hvordan. Uansett hvor du står, kan en slik kveld være nyttig for deg. Og om noen skulle være i tvil – så handler ikke dette om store svulstige drømmer – men lengsler og drømmer om å våge og være den du er.

Selvfølgelig blir ikke livet ditt snudd opp ned på en kveld, men det kan være en begynnelse. Kanskje blir du bevisst noe du ikke har tenkt på før. Kanskje oppdager du hvor alle begrensningen dine stammer fra. Kanskje får du det lille puffet til å sette i gang med din drøm. Kanskje våger du og begynne å si nei når du mener nei. Kanskje får du nye drømmer. Kanskje får du rett og slett smakt litt på din drøm denne kvelden.

For å komme i kontakt med hva som bor i ditt hjerte bruker jeg en  guidet indre reise (som mange finner veldig behagelig) og bevissthetsoppgaver. Ellers snakker jeg om hvordan det vi har lært i barndommen ligger i vår underbevissthet og styrer våre valg. Slik at vi ofte tar valg ut i fra frykt og ikke ut i fra hva vi kjenner i våre hjerter. Og ikke minst snakker jeg om hvordan vi kan avsløre hvilke begrensninger vi har og hvordan vi kan komme forbi frykten, slik at vi kan leve mer ut i fra hjerte.

Så inviter jentegjengen hjem til deg en kveld og opplev en inspirerende og oppløftende kveld sammen. Opplegget mitt varer ca 2 timer, men jeg blir gjerne lenger for spørsmål.

PRIS: Kr 300,- pr person (minimum 4 gjester) Vertinnen går gratis. 6 gjester eller flere, kr 250,- For mer info eller bestilling av kveld, bruk skjema under eller ring. Trenger du referanser, finner du det  under «om oss».